Boka julbord & julfest

Julfest med allt under samma tak! Konferens, julbord med fullständiga rättigheter och flera olika aktiviteter att välja på!

Boka nu

Familjer

Kompisgäng

Kalas

Firmafest

Svensexa

Färdiga paket för grupper

Möhippa

Familjer

Kompisgäng

Kalas

Firmafest

Svensexa

Färdiga paket för grupper

Möhippa

GÖR JULBORD TILL KULBORD!

Vi stoltserar med ett varierat utbud av aktiviteter som passar alla, Black light minigolf till adrenalinfyllda utmaningar som Femkampen, där spänningen och tävlingsandan når nya höjder. Eller ett klassikt Laserdome-spel som ni sen kan kombinera med Shuffleboard eller ”sjunga” lite Karaoke!

Oavsett om ni är en mindre grupp vänner som vill avnjuta en mysig stund tillsammans eller en större sammanslutning av kollegor som söker en episk fest, kan vi försäkra er om att vårt julbord är en oförglömlig upplevelse fylld av hjärtliga skratt och oslagbar glädje.

Vi är dedikerade till att göra er julvistelse hos oss minnesvärd på alla sätt. Vårt erfarna team av arrangörer och värdar strävar efter att överträffa era förväntningar och se till att varje gäst känner sig delaktig.

KARAOKE

FÅNIGT ROLIGT

Företagsevent Shuffle

SHUFFLEBOARD

KLASSIKER

barhäng

RESTAURANG & BAR

GOD MAT & GOTT SÄLLSKAP

LASERDOME

ÄKTA ACTION

FEMKAMP

VEM VILL DU INTE MÖTA?

BLACK LIGHT MINIGOLF

HUR BRA SIKTAR DU?

Swipea vänster

Vare sig ni önskar njuta av rofylld atmosfären och skapa minnen vid våra Shuffelboard eller ta del i den intensiva tävlingen i Laserdome, så är en sak säker – er jul kommer att vara fylld av glädje, skratt och enastående stunder tillsammans.

Vi ser fram emot att välkomna er till vårt julbord, där både lugnare stunder och pulshöjande äventyr väntar er. Låt oss skapa ett minne för livet tillsammans!”

Kontakta vår eventbokare

Kontakta oss