Shuffleboard

Shuffleboard är ett roligt och lättspelat brädspel som påminner om curling. Lagen har fyra stenar var, man spelar varannan sten och de som är närmast kanten av bordet får poäng i olika poängzoner. Först till 15 poäng vinner!

Spelet går bra att spela antingen man mot man, eller i lag om max 6 personer.

VEM UTMANAR DU?

Kombinera Shuffle med god mat & dryck eller helt enkelt lite barhäng.
Shuffleboard är ett perfekt avslut om ni väljer fler olika aktiviteter såsom Femkamp, Laserdome.
Vi hjälper er gärna hitta ett paket som passar ert sällskap. Kontakta vår eventbokare nu så återkommer vi med förslag!

Shuffleboard är inte bara ett enkelt och roligt brädspel, det är även en aktivitet som skapar livliga och spännande stunder för alla deltagare. Med sin tydliga likhet med curling, erbjuder shuffleboard en unik kombination av skicklighet och strategi som gör det till ett oemotståndligt val för spelare i alla åldrar och erfarenhetsnivåer.

 

Hamburgertallrik

PERFEKT BARHÄNG

Lekfullt beskrivet som ’bordcurling’, ger shuffleboard varje lag fyra stenar att manövrera på bordet. Den taktiska aspekten av spelet lyser verkligen igenom när lagen turas om att skjuta stenarna med precision, med målet att positionera dem så nära kanten som möjligt för att vinna värdefulla poäng i olika zoner. De strategiska övervägandena och de spännande ögonblicken när stenarna närmar sig målområdet fyller varje spelomgång med förväntan och nervositet.

 

LEK ELLER ALLVAR?

Så varför inte samlas runt shuffleboard-bordet för en oförglömlig stund av tävling, skratt och samhörighet? Oavsett om ni är ett par vänner som utmanar varandra i en vänskaplig duell eller ett större sällskap som vill dela på spänningen i lagområdet, kommer shuffleboard definitivt att föra er närmare varandra och skapa minnen som varar livet ut.

barhäng

Tänk på att samlas 20 minuter innan start

 

För att sätta ytterligare krydda på spelet, kan ni utmana varandra antingen i enskilda dueller, där fokus ligger på att skärpa era individuella färdigheter, eller i lag om upp till fyra personer, där samarbete och kommunikation är avgörande. Att forma ett framgångsrikt shuffleboard lag och tillsammans ta beslut om varje stens placering blir en oslagbar möjlighet att stärka kamratskapet och skapa minnesvärda ögonblick tillsammans.

Oavsett om ni är nybörjare som utforskar de första stegen inom shuffleboard eller erfarna entusiaster som strävar efter att förbättra era färdigheter, är spelet en garanterad källa till skratt, spänning och en härlig gemenskap. För att kröna allt detta, är det första laget som når 15 poäng som står som segrare, och denna tävlingsintensitet blandas med en atmosfär av ren glädje och avkoppling.