Kalas på Laserdome

Laserdome Barnkalas Göteborg

 

Firar du din födelsedag på Laserdome i Göteborg så får du ett kalas utöver det vanliga. Det är spännande, mystisk och ibland kanske lite läskigt, men du och dina kompisar kommer garanterat att minnas ditt kalas!
Allt ingår, både inbjudningskort, aktiviteter, mat, dryck, glass och även godis. Med andra ord allt som behövs för att fira din födelsedag ordentligt!

 

Fira barnkalas från 7 år

Det går bra att fira ditt kalas hos oss från det år du fyller 7år -och du kan självklart bjuda så många du vill!
Och vi har två olika kalaspaket att välja emellan, Laserdomekalas, Guldkalas

För att se lediga tider och boka barnkalas Göteborg – klicka här

Spelare firar födelsedag på barnkalas Göteborg
Laserdome spelare skjuter grön laser
Glada barn skålar på Laserdome barnkalas göteborg

Instruktionsfilm Laserdome

Inför spelet får alla deltagare se en instruktionsfilm som i detalj förklarar hur utrustningen samt spelet går till. Man får användbara tips och ta del av alla spelregler inför matchen.

(Filmen är ett kort exempel på vår svenskspråkiga variant)

Vad är Laserdome?

 

Lagspel

Världens mest spännande lagspel -Laserdome spelas i en dedikerad lasergame arena med närmare 1000 m2 spelyta! Det är ett gigantiskt slagfält byggt och beprövat av spelproffs i årtionden som erbjuder den bästa spelupplevelsen man kan få.
Laserdome, eller lasergame som det även kallas är ett perfekt äventyr för att fira din födelsedag! I en mystisk, mörk och rökfylld arena samarbetar ni i lag och jagar fienden med ett enda mål i sikte, att oskadliggör fienden!

Gör er redo!

Inför spelet så får alla spelare först se en instruktionsfilm, därefter hjälper spelledaren dig och alla andra spelare att sätta på sig sin utrustning. Och ja, ni får även ett tillhörande laservapen såklart 🙂 Spelledaren hjälper även till att dela in er i jämna lag och ger svar på alla eventuella frågor inför matchen.

Spelet kan börja!

När alla är redo och startsignalen går så har du 20 sekunder på dig att gömma dig i arenans mörka gångar -sen går startsignalen och infernot kan börja! Göm dig, smyg, samarbeta och spela smart för fienden kommer göra allt för att hitta dig innan du hittar dom..

Spelarenan

Spelarenan i Göteborg är ett gigantiskt futuristiskt slagfält fullt med ramper, ljud och ljuseffekter. Det finns även mängder av hinder och skiljeväggar som är perfekta för bakhåll…

Åldersgräns för barnkalas Göteborg

Du är välkommen att fira din födelsedag hos oss i Göteborg från det år du fyller 7 år -och uppåt.

 

Priser för barnkalas Göteborg

Klicka på knappen här nedanför för att se priser på våra olika paket

 

födelsedagskalas skjuter på Laserdome
Laserdomespelare på barnkalas siktar
Barn firar födelsedag på laserdome barnkalas

OM BARNKALAS GÖTEBORG

 • Barnkalas gäller på Lördagar mellan kl. 10.00 -13.20 och Söndagar mellan kl. 10.00 – 17.20.
 • För att boka kalas på Laserdome Hisingen istället klicka här
 • Minimiantalet är 6 st på Laserdomekalas.
 • Minimiantalet är 8st på Guldkalas som gäller lördag och söndagar.
 • Åldersgränsen är 7-12 år på alla våra kalas.
 • Tid för kalas är varierande beroende på vilket kalaspaket ni väljer. Se mer info om tider när ni bokar ert kalas.
 • Ändring av bokning. I er bokningsreferens som ni får på både sms & email kan ni enkelt ändra er bokning genom att klicka “Ändra/ Avboka” knappen. Upp till 24 h innan bokad tid kan antal bokade platser ändras men tänk på att det är lättare att avboka platser än att lägga till platser i efterhand då tillgänglighet inte kan garanteras om ni blir fler än bokat.
 • Samlingstiden är 10 min innan bokad spelstart. Kommer ni ännu tidigare blir väntan olidlig för barnen. Kommer ni för sent riskerar ni missad speltid.
 • Parkeringsplatser finns utanför fastigheten.
 • Delbetalning eller betalning via faktura. I er bokningsreferens kan ni välja hur ni vill betala för kalaset. Om ni bokar men inte väljer något alternativ betalar ni enkelt på plats med kort.
 • Vi har spelstart ca var 40e minut för kalasen.
 • Barnen spelar med eller mot andra barnkalas. Maxantalet är alltid 60 pers, per spel. Vill man garanterat spela ensamma går det bra att hyra hela hallen.
 • inbjudningskort finns att avhämta färdigtryckt på Laserdome eller skriv ut era inbjudningskort via denna länken eller via denna länken, Inbjudning kan annars göra vi er bokning som sms, mycket smidigt!
 • Allergier. Anmäl i bokningen om ni har gäster med ev. allergier eller dylikt så kan vi förbereda alternativ. Vi har alternativ för de vanligast förekommande allergierna laktos, gluten och gelatin.

Laserdome på övriga orter

Vi hoppas såklart att ni vill fira ert kalas hos oss i Göteborg men vill ni boka kalaset i någon annan stad så finns laserdome i flera olika städer