Allt under samma tak! Vill ni ha hjälp med er bokning, fyll i formuläret längst ner så hjälper vi er!

Laserdome

Välkommen till Laserdome Göteborg -lasergame när det är som bäst.
Det finns inte ett dataspel i världen som kan framkalla den här adrenalinruschen, det garanterar vi.

Shuffleboard

Shuffleboard är ett roligt och lättspelat brädspel som påminner om curling. Lagen har fyra stenar var, man spelar varannan sten och de som är närmast kanten av bordet får poäng i olika poängzoner. Först till 15 poäng vinner!

Spelet går bra att spela antingen man mot man, eller i lag om max 4 personer.

Singa Karaoke

I Singa hittar du över 80 000 låtar med Sveriges största urval av svenska och internationella låtar. Sjung senaste hitlåtarna och gamla klassiker från alla musikstilar eller bläddra bland färdigt kurerade låtlistor som passar din smak. Vi har två olika rum att hyra.

Bastu och relax

Samlingsrum med tillgång till dusch och härlig bastu efteråt. Perfekt avslutning där ni kan diskutera resultatet från aktiviteten, fräscha upp er och planera resten av er kväll i Göteborg.

The Cube

I detta samarbetsspel får deltagarna verkligen ha huvudet på skaft för att lyckas och
kunna låsa upp kuben och nå guldmynten.
Totalt finns 12 kuber och varje kub innehåller 4-7 uppgifter.

5-Kamp

En femkamp på Laserdome  är lika stora delar skratt som allvar. En stenhård, omutlig domare instruerar er inför varje moment i kampen och ser till att alla poäng, och alla försök till fusk – förs till protokollet! Tjur-ridning, Handslaget, Wipe-out, är några grenar. Ni delas upp i två lag.

Vem vill du ha i ditt lag?

Bar & Restaurang

Fullständiga rättigheter och god mat i en härlig miljö. Här kan ni beställ, förrätt, huvudrätt och efterrätter. Våra favoriter är pizza Bianco eller en Högrevsburgare med pommes. Ni kan även välja att boka hela loungen då ingår även två stycken karaokerum och två shufflebord.

Vill ni ha hjälp med att boka fyll i formuläret nedan så hjälper vi er!

Detta är bara en förfrågan och ingen bokning!