Kållered

Allt under samma tak! Vill ni ha hjälp med er bokning, fyll i formuläret längst ner så hjälper vi er!

Boka nu

Familjer

Kompisgäng

Kalas

Firmafest

Svensexa

Färdiga paket för grupper

Möhippa

Familjer

Kompisgäng

Kalas

Firmafest

Svensexa

Färdiga paket för grupper

Möhippa

Laserdome

Välkommen till Laserdome Göteborg -lasergame när det är som bäst.
Det finns inte ett dataspel i världen som kan framkalla den här adrenalinruschen, det garanterar vi. Antingen alls mot alla eller två lag!

Boka

5-Kamp

En femkamp på Laserdome  är lika stora delar skratt som allvar. En stenhård, omutlig domare instruerar er inför varje moment i kampen och ser till att alla poäng, och alla försök till fusk – förs till protokollet! Tjur-ridning, Handslaget, Wipe-out, är några grenar. Ni delas upp i två lag.

Boka

Shuffleboard

Shuffleboard är ett roligt och lättspelat brädspel som påminner om curling. Lagen har fyra stenar var, man spelar varannan sten och de som är närmast kanten av bordet får poäng i olika poängzoner.
Först till 15 poäng vinner!

Boka

Bar & Restaurang

Fullständiga rättigheter och god mat i en härlig miljö. Här kan ni beställ, förrätt, huvudrätt och efterrätter. Våra favoriter är pizza Bianco eller en Högrevsburgare med pommes. Ni kan även välja att boka hela loungen då ingår även två stycken karaokerum och två shufflebord.

Boka
barhäng

Singa Karaoke

I Singa hittar du över 80 000 låtar med Sveriges största urval av svenska och internationella låtar. Sjung senaste hitlåtarna och gamla klassiker från alla musikstilar eller bläddra bland färdigt kurerade låtlistor som passar din smak. Vi har två olika rum att hyra.

Boka
karaoke

Bastu och relax

Samlingsrum med tillgång till dusch och härlig bastu efteråt. Perfekt avslutning där ni kan diskutera resultatet från aktiviteten, fräscha upp er och planera resten av er kväll i Göteborg.
Transport med buss kan vi hjälpa er.

Boka

Vill ni ha hjälp med att boka fyll i formuläret nedan så hjälper vi er!