The Cube

Vem utmanar du?

Läs mer om The Cube

Är du gängets snille?

The Cube består av 70 olika uppgifter där ni delas upp i olika lag och skall samarbeta och lösa ”kuberna”. Klarar ni att lösa en kub får laget ett guldmynt som fungerar som poäng. Vid slutet av speltiden kommer spelledaren hjälpa till med att räkna ihop mynten och det lag med flest mynt avgår med segern!

Aktiviteterna är anpassat för grupper från 2 – 50 personer och är ni fler än 5 fördelas ni upp i lag som konkurrerar mot varandra utifrån hur många ni är.

Det här är en riktigt kul och spännande aktivitet som sätter samarbetsförmågan främst.

Vem vill du ha med i ditt lag?

The-cube-escape game

Vanliga frågor

Vilka kläder är lämpliga?

The Cube är är inte fysiskt ansträngande. Det enda som ansträngs är er hjärna och samarbetsförmåga. Det går alltså bra att anta utmaningen i vanliga kläder

Vi har utländska gäster -funkar det?

Alla kan spela The Cube oavsett vilket språk man talar!

Hur många kan man vara?

The Cube är anpassat för 2 ända upp till 50 deltagare. Är ni fler än 5 deltagare delas ni upp i lag och tävlar mot varandra.

Är det handikappsanpassat?

The Cube anpassat för rullstolsburna men fullgod syn och finmotorik krävs.

Hur lång tid tar det?

Vi har 12 utmaningar och kuber som alla bjuder på olika svårighetsgrader. Varje kub tar ca 35 – 40 minuter att klura ut. Ni kan välja mellan att boka 1h eller 1.5h speltid. Då har ni chans att klara 1 -4 kuber beroende på hur snabba och listiga ert lag är 🙂

Finns det åldersgräns?

The Cube är en klurig utmaning och kräver att man kan fokusera, samarbeta och hålla huvudet på skaft. Vi tycker The Cube är lämplig från 16 år eller i sällskap där övervägande delen är vuxna.

Var ligger det?

Ni spelar The Cube i våra nya lokaler på Laserdome – Bangårdsvägen 37 i Kållered